E-book, Stappenplan en overig cursusmateriaal blijven in je bezit zodat je ook later je kennis kunt opfrissen.

 

Cadeau bij de cursus:

'Zwanen paren bij het leven...' en andere instinkers en uitglijers in ondertitels

De ideale aanvulling.De Cursus Compact - voor ondertiteltalenten

* De cursus-op-afstand die werkt *
* Goede ondertiteling blijft altijd belangrijk *

Duur: ca. 12 weken, desgewenst langer

Stappenplan - het ruim 50 pagina's tellende Stappenplan leidt je door de cursus, laat je oefeningen doen, geeft tips, illustreert moeilijke zaken en waarschuwt voor valkuilen. In geval van problemen kun je bij je docent terecht.

E-book - het ruim 135 pagina's tellende E-book is geen syllabus, maar een uitgekiend en overzichtelijk leerinstrument. Een schat aan ervaring als ondertitelaar en docent is erin verwerkt en het zit vol voorbeelden die als kompas gaan dienen voor jouw eigen oplossingen. De lay-out is zodanig dat alles makkelijk in het passieve geheugen blijft hangen. Al na enkele weken kun je het E-book gaan 'scannen', en weer wat later stap je over op de nog snellere mindmaps. Alles is erop gericht om al doende te leren en overbodig hersenwerk en het aanleren van fouten te vermijden.

Overig materiaal - omvat alles wat je voor de cursus nodig hebt: de trial version van Spot, de codec, demomovies, videobestanden, ondertitelbestanden, voorbeeldbestanden, oefeningen, een typecursus enz.

Whatsapp-groep en Discussiegroep - dienen om meteen je vragen te kunnen delen, samen met anderen te leren, elkaars werk van commentaar te voorzien en allerlei wetenswaardigheden met elkaar uit te wisselen.

Feedbacks - krijg je op strategische momenten in je cursus, toegespitst op zwakke én sterke punten.

Certificaat - krijg je inclusief feedback en eindbeoordeling
aan het eind van je cursus.

20% korting - krijg je als je later Spot wilt aanschaffen.

Het boek 'Zwanen paren bij het leven...' en andere instinkers en uitglijers in ondertitels - krijg je thuisgestuurd zo lang de voorraad strekt.

ITV Hogeschool
Cursisten die de minor ondertitelen bij ITV Hogeschool gevolgd hebben, krijgen niet alleen 25% korting op het cursusgeld, maar ontvangen ook, als de cursus met voldoende resultaat afgesloten is, een door ITV Hogeschool erkend certificaat ter waarde van 10 EC.
ITV Hogeschool

Betaalinfo
Stuur een e-mail voor prijs- en overige informatie
via de link rechts boven, of via de Contact-link onderaan.Screen shots van het cursusmateriaal

het Stappenplan
Stappenplan/logboek van de Cursus Compact


het E-book
Het E-book van de Cursus Compact


fragment van de mindmap 'Basisregels 1'

Fragment van een van de mindmaps van de Cursus Compact


* * *